Top-system ви нуди специјално високо активно средство за чистење на системот за отстранување на контаминација и наслаги во вентилите за гас и системите за довод и издувни гасови

Спрејови и производи за генерална употреба 80106 Cleantech Chain Lube Extreme

ОПИС80106 Cleantech Chain Lube Extreme е делумно долготраен синтетички лубрикант со адитиви за заштита од абење кои се отпорни на висок притисок. Не содржи силикон, смола или киселина.
Перформанси: Многу отпорен на притисок и температура. Леплив лубрикант отпорен на прскање и солена вода. Исклучително силна адхезија, обезбедува отпорност на сите надворешни влијанија. Исклучително продорен карактеристики. Добри карактеристики на амортизација.
Апликации: На ланци на мотоцикли и машини. Олабавување на екстремно за’рѓани и оксидирани завртки, навртки и завртки. Погоден за најтесни толеранции. Отстранување на ‘рѓа на автомобили и камиони, земјоделски и градежни машини, генератори и друга опрема.
Упатства за употреба: За употреба при поправка и одржување на ланци, пружини, погонски лостови, оски, запчаници, шипки за спојката и сопирачките и шарките на вратите. Ги штити водовите на сопирачките и горивото од корозија. Испрскајте ги деловите за рамномерен третман.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 400ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *