Top-system ви нуди специјално високо активно средство за чистење на системот за отстранување на контаминација и наслаги во вентилите за гас и системите за довод и издувни гасови

Спрејови и производи за општа употреба 80105 Cleantech Carburetor Cleaner

ОПИС80105 Cleantech Carburetor Cleaner е специјално високо активно средство за чистење на системот за отстранување на контаминација и наслаги во вентилите за гас и системите за довод и издувни гасови. Извонредни карактеристики на растворувач со масло, гума, смола, маснотии и боја.
Перформанси: Го подобрува протокот на гориво и ја намалува потрошувачката на гориво. Одлично чистење благодарение на посебната површинска активност. Ги подобрува перформансите на моторот. Ги оптимизира перформансите на карбураторот. Тешко достапните области не се проблем благодарение на системот со вентили 360°. Погоден за катализатори.
Примена: Карбураторот и вентилите за гас се чистат во 2 и 4-тактни бензински мотори.
Насоки: Темелно испрскајте ги местата на моторот што не работи и оставете да делува 2-3 минути. Вклучете го моторот и прскајте ги вентилите за вентилација и гас околу 30 секунди. Потоа малку зголемете ги вртежите во минута за да ги изгорите остатоците.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 500ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *