80601 Cleantech Radiator Sealant

Top-system ви нуди заптивна смеса за системи за ладење Спрејови и производи за генерална употреба 80601 Cleantech Radiator Sealant ОПИС 80601 Cleantech Radiator Sealant е заптивна смеса за системи за ладење. Ги заштитува системот за ладење и комората за согорување од оштетувања на заптивките и ја зголемува безбедноста при работа.Перформанси: Го заштитува системот за ладење

80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray

Top-system ви нуди висококвалитетен силиконски спреј со добри лизгачки, одвојувачки и подмачкувачки својства Спрејови и производи за генерална употреба 80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray ОПИС 80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray е висококвалитетен силиконски спреј со добри лизгачки, одвојувачки и подмачкувачки својства. Многу добра материјална компатибилност и отпорност на високи температури.Перформанси: Оптимални карактеристики на

80198 Cleantech Silicone Sealant Red

Top-system ви нуди трајно еластичен силиконски заптивач на база на полисилоксан за употреба во области со висока температура Спрејови и производи за генерална употреба 80198 Cleantech Silicone Sealant Red ОПИС 80198 Cleantech Silicone Sealant Red е трајно еластичен силиконски заптивач заснован на полисилоксан за употреба во области со висока температура. Cleantech Silicone Sealant во црна,

80197 Cleantech Silicone Sealant Grey

Top-system ви нуди трајно еластичен силиконски заптивач на база на полисилоксан за употреба во области со висока температура Спрејови и производи за генерална употреба 80197 Cleantech Silicone Sealant Grey ОПИС 80197 Cleantech Silicone Sealant Grey е трајно еластичен силиконски заптивач заснован на полисилоксан за употреба во области со висока температура. Cleantech Silicone Sealant во црна,

80196 Cleantech Silicone Sealant Black

Top-system ви нуди трајно еластичен силиконски заптивач на база на полисилоксан за употреба во области со висока температура Спрејови и производи за генерална употреба 80196 Cleantech Silicone Sealant Black ОПИС 80196 Cleantech Silicone Sealant Black трајно еластичен силиконски заптивач на база на полисилоксан за употреба во области со висока температура. Cleantech Silicone Sealant во црна,

80110 Cleantech Engine Startspray

Top-system ви нуди спреј кој го стартува моторот и штити од абење Спрејови и производи за генерална употреба 80110 Cleantech Engine Startspray ОПИС 80110 Cleantech Engine Startspray сигурно го стартува моторот и штити од абење. За стартување мотори од сите типови, особено по долги периоди на застој, ниски температури или влажно време. Ги штити моторот

80109 Cleantech Multi Lube

Top-system ви нуди лубрикант со високо активни компоненти за намалување на триењето, абењето и кинењето Спрејови и производи за генерална употреба80109 Cleantech Multi Lube ОПИС 80109 Cleantech Multi Lube содржи високо активни компоненти за намалување на триењето, абењето и кинењето. Водоотпорен е и ја отстранува влагата. Ефикасно помага да се олабават кородираните метални делови, ги

80108 Electrical Contact Cleaner

Top-system ви нуди специјално развиен спреј за чистење на електрични терминали, контакти за прекинување и поврзување и други електрични приклучоци Спрејови и производи за генерална употреба 80108 Electrical Contact Cleaner ОПИС 80108 Electrical Contact Cleaner е спреј за електрични контакти специјално развиен за чистење на електрични терминали, контакти за прекинување и поврзување и други електрични

80106 Cleantech Chain Lube Extreme

Top-system ви нуди специјално високо активно средство за чистење на системот за отстранување на контаминација и наслаги во вентилите за гас и системите за довод и издувни гасови Спрејови и производи за генерална употреба 80106 Cleantech Chain Lube Extreme ОПИС 80106 Cleantech Chain Lube Extreme е делумно долготраен синтетички лубрикант со адитиви за заштита од

80105 Cleantech Carburetor Cleaner

Top-system ви нуди специјално високо активно средство за чистење на системот за отстранување на контаминација и наслаги во вентилите за гас и системите за довод и издувни гасови Спрејови и производи за општа употреба 80105 Cleantech Carburetor Cleaner ОПИС 80105 Cleantech Carburetor Cleaner е специјално високо активно средство за чистење на системот за отстранување на