EXIOS TMF 5W-30

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализиран лубрикант за оптимално ладно стартување, ниска потрошувачка на масло и минимална емисија на издувни гасови Лубрикант за мотори EXIOS TMF 5W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивани агрегати опремени со системи за третман на издувни гасови, вклучително

EXIOS ECO 5W-20

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализиран лубрикант за економичност на гориво – синтетичко моторно масло Лубрикантот за мотори EXIOS ECO 5W-20 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво развивано за да ги задоволи најновите Ford EcoBoost бензински агрегати. Исто така може да се употребува како масло со ACEA C5

EXIOS LLB 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант кој штеди гориво, препорачлив за бензински и дизел мотори, со или без турбо Лубрикантот за мотори EXIOS LLB 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на горивио за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, кај патнички автомобили и

EXIOS TXT 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, моторно масло со “mid SAPS”, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење Лубрикант за мотори EXIOS TXT 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, препорачано за употреба во бензински и дизел

EXIOS FO 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење EXIOS FO 0W-30 ОПИС Целосно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво, препорачано за бензински и дизел агрегати, со или без турбо полнач,

EXIOS VW 0W-20

Од брендот WEG, Top-system ви го претставува специјализираниот лубрикант за бензиски и дизел мотори, со или без турбо EXIOS VW 0W-20 ОПИС Лубрикантот за мотори EXIOS VW 0W20 е целосно синтетички, специјален лубрикант за бензински и дизел мотори, со или без турбо. Се користи само кај мотори за кои е потребен лубрикант VW 508.00 /

EXIOS GF 5 0W-20

Од брендот WEG, Top-system ви го претставува специјализираниот лубрикант за мотори на патнички и лесни комерцијални возила EXIOS GF5 0W20 ОПИС EXIOS GF5 0W20 е целосно синтетичко моторно масло со напредни перформанси. Специјално дизајнирани за модерни бензински мотори во патнички автомобили и лесни комбиња, кои работат со ниско-вискозни горива, штедејќи го моторно масло. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ