UTTO Tran 20W-30

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно универзално масло за тракторска трансмисија (UTTO) за хидраулични системи Лубрикант за земјоделска механизација UTTO Tran 20W-30 ОПИС Висококвалитетно универзално масло за тракторска трансмисија (UTTO) дизајнирано за употреба кај хидраулични системи, менувачи и задни оски со или без потопени сопирачки кај земјоделска механизација, освен употреба кај хипоидни запчаници. ДОПОЛНИТЕЛНИ

UTTO Tran 9 10W-30

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно универзално масло за тракторска трансмисија (UTTO) за хидраулични системи Лубрикант за земјоделска механизација UTTO Tran 9 10W-30 ОПИС Висококвалитетно универзално масло за тракторска трансмисија (UTTO) дизајнирано за употреба кај хидраулични системи, менувачи и задни оски со или без потопени сопирачки кај земјоделска механизација, освен употреба кај хипоидни запчаници. ДОПОЛНИТЕЛНИ

MARINE GEAR 80W-90

Од брендот WEG, Top-system ви нуди мулти-градно менувачко масло со високи перформанси за екстремни притисоци, за надворешни или внатрешни агергати Лубрикант за агрегати MARINE GEAR 80W-90 ОПИС Мулти-градно менувачко масло со високи перформанси за екстремни притисоци, дизајнирано за менувачки кутии и матични погони кај надворешни или внатрешни агергати. Овозможува одлична заштита од водена корозија, перформанси

MARINE SML 2T Outboard

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано полу-синтетичко масло со високи перформанси без пепелни остатоци за двотактни агрегати, дизајнирано за надворешни агрегати кај пловила и скутери на вода Лубрикант за агрегати MARINE SML 2T Outboard ОПИС Полу-синтетичко масло со високи перформанси без пепелни остатоци за двотактни агрегати, дизајнирано за надворешни агрегати кај пловила и скутери

EXTRA 4T 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T 10W-40 ОПИС Висококвалитетно мултиградно масло за мотоцикли со 4-тактни агрегати. Овозможува лубрикантска заштита на агрегатот и неверојатни својства на спојката. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API SЈ; JASO МА2ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

EXTRA 4T SYN 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T SYN 10W-40 ОПИС Премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли, дизајнирано за агрегати со голема излезна моќност. Обезбедува оптимални перформанси на спојката, високо ниво на подмачкување и заштита од абење на менувачката кутија. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

SEMI MIX 2T

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано висококвалиететно полусинтетичко масло за двотактни агрегати Лубрикант за агрегати SEMI MIX 2T ОПИС Висококвалиететно полу-синтетичко масло за двотактни агрегати. Ги исполнува најсложените јапонски ЈАЅО спецификации. Овозможува екстремно ниско ниво на издувни гасови и помага при редукција на наслаги во комората за согорување. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API TC; JASO

MIX 2T

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати Лубрикант за агрегати MIX 2T ОПИС Висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати, дизајнирано да ги намали наслагите во комората за согорување. Препорачано за употреба кај сите двотактни мотори со систем со пред-мешање и систем за инјектирање на гориво. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API TA/TB; JASO

TURBO HD TO-4 10W, 30W, 50W

Од брендот WEG, Top-system ви нуди моноградно масло дизајнирано со специјални адитиви за мешовита употреба кај градежна механизација Лубрикант за автоматски трансмисија и градежна механизација TURBO HD TO-4 10W, 30W, 50W ОПИС Моноградно масло дизајнирано со специјални адитиви за мешовита употреба кај градежна механизација. Препорачано за употреба кај погонски системи, потопени диск сопирачки, и диференцијали.

HYDROFLUID Central Hydraulic Fluid

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирана синтетичка течност со високи перформанси Лубрикант за автоматски трансмисија и градежна механизација HYDROFLUID Central Hydraulic Fluid ОПИС Синтетичко масло со високи перформанси за употреба кај модерни агрегати на возила. Специјално дизајнирано за хидраулични системи кај автомобилска индустрија. Препорачано за употреба при екстремни услови со гарантирани перформанси во опсег