Transformer Oil

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетен лубрикант за трансформатори и електрични прекинувачи Индустриски лубрикант за пренос на топлина Transformer Oil ОПИС Специјално масло за трансформатори и електро изменувачи. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: IEC 296 class II; BS 148; VDE 0370 class AПАКУВАЊА: 20L; 205L;