MARINE GEAR 80W-90

Од брендот WEG, Top-system ви нуди мулти-градно менувачко масло со високи перформанси за екстремни притисоци, за надворешни или внатрешни агергати Лубрикант за агрегати MARINE GEAR 80W-90 ОПИС Мулти-градно менувачко масло со високи перформанси за екстремни притисоци, дизајнирано за менувачки кутии и матични погони кај надворешни или внатрешни агергати. Овозможува одлична заштита од водена корозија, перформанси

MARINE SML 2T Outboard

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано полу-синтетичко масло со високи перформанси без пепелни остатоци за двотактни агрегати, дизајнирано за надворешни агрегати кај пловила и скутери на вода Лубрикант за агрегати MARINE SML 2T Outboard ОПИС Полу-синтетичко масло со високи перформанси без пепелни остатоци за двотактни агрегати, дизајнирано за надворешни агрегати кај пловила и скутери

EXTRA 4T 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T 10W-40 ОПИС Висококвалитетно мултиградно масло за мотоцикли со 4-тактни агрегати. Овозможува лубрикантска заштита на агрегатот и неверојатни својства на спојката. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API SЈ; JASO МА2ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

EXTRA 4T SYN 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T SYN 10W-40 ОПИС Премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли, дизајнирано за агрегати со голема излезна моќност. Обезбедува оптимални перформанси на спојката, високо ниво на подмачкување и заштита од абење на менувачката кутија. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

SEMI MIX 2T

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано висококвалиететно полусинтетичко масло за двотактни агрегати Лубрикант за агрегати SEMI MIX 2T ОПИС Висококвалиететно полу-синтетичко масло за двотактни агрегати. Ги исполнува најсложените јапонски ЈАЅО спецификации. Овозможува екстремно ниско ниво на издувни гасови и помага при редукција на наслаги во комората за согорување. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API TC; JASO

MIX 2T

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати Лубрикант за агрегати MIX 2T ОПИС Висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати, дизајнирано да ги намали наслагите во комората за согорување. Препорачано за употреба кај сите двотактни мотори со систем со пред-мешање и систем за инјектирање на гориво. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API TA/TB; JASO

EXIOS GT 15W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво Лубрикант за мотори EXIOS GT 15W-50 ОПИС Повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво од најнова генерација, дизајнирано за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

EXIOS HM 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за бензиски и дизел мотори на патнички возила и лесни комерцијални возила Лубрикант за мотори EXIOS HM 15W-40 ОПИС Мултиградно моторно масло за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4; API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; vw 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х

EXIOS SL 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комбиња Лубрикант за мотори EXIOS SL 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Погодно и за употреба кај возила со вграден плински уред (ТНГ). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4, API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; VW 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х

EXIOS FSL 5W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали Лубрикант за мотори EXIOS FSL 5W-40 ОПИС Синтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивано за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови вклучувајќи и DPF