Hydraulic Special HI ISO 32, 46, 68, 100

Од брендот WEG, Top-system ви претставува, со висок индекс на вискозност, препорачан за употреба при екстремни работни услови Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic Special HI ISO 32, 46, 68, 100 ОПИС Висококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи со висок индекс на вискозност, препорачано за употреба при екстремни работни услови. Овозможува одлични антифрикциони

Hydraulic HI ISO 32, 46, 68, 100

Од брендот WEG, Top-system ви претставува, за заштита од рѓа, оксидација и абење Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic HI ISO 32, 46, 68, 100 ОПИС Висококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи при ниски и високи притисоци овозможувајќи заштита од рѓа, оксидација и абење. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51524 Part II HLP; ISO

TURBO Plus C7 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло за HDD/SHPD мотори дизајнирано за тешки возила Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 20W-50 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возила и градежна механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4/SL; ACEA E7, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.3/229.1; Mack EO-N; MAN M3275-1; Volvo VDS-3; Renault

TURBO Plus C7 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло со високи перформанси за HDD/SHPD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 15W-40 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возиал и градежна механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 норми како и за агрегати со ЕУРО 4 и

TURBO Plus C8 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува врвно синтетичко “mid SAPS” масло за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C8 15W-40 ОПИС Врвно синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, дизајнирано според VOLVO VDS-4 спецификации за агрегати со системи со DPF филтри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4/SN; ACEA E7, E9ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-4; Mack EO-O Premium

TURBO Plus C9 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува полусинтетичко моторно масло дизајнирано за тешки возила (HDD) и офроуд механизација Лубрикант за мотори TURBO Plus C9 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло со супер високи перформанси развивано за тешки возила (HDD) и механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 и ЕУРО 4 норми без DPF филтри.

TURBO Plus RX 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува лубрикант со ултра високи перформанси за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus RX 10W-40 ОПИС Синтетичко моторно масло со ултра високи перформанси, за HDD агрегати. Развивано за агрегати со EGR и SCR системи за третман на издувни гасови, со продолжени сервисни интервали. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО

TURBO Plus SC3 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа Лубрикант за мотори TURBO Plus SC3 10W-40 ОПИС Моторно масло на синтетичка основа развивано за тешки дизел агрегати кои работат при енормно тешки услови на работа. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 3, ЕУРО 4, ЕУРО 5 норми.

TURBO Plus LA 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа Лубрикант за мотори TURBO Plus LA 10W-40 ОПИС Квалитетно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво, развивано за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа. Препорачани за употреба кај агрегати со ЕУРО 5

TURBO Plus LA 5W-30

Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа Лубрикант за мотори TURBO Plus LA 5W-30 ОПИС Квалитетно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориви, развивано за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа. Препорачани за употреба кај агрегати со ЕУРО 5