Телефон: 02/3215-558 // Факс: 02/3215-549 // Е-маил: info@top-system.com.mk

PRIMOL POWER SYNTHETIC 10W-40

Полусинтетичко масло со одличен квалитет и погодно за бензински и дизел мотори кои придонесува за поекономична потрошувачка на гориво,

Стандарди:        ACEA A3/B4-04 VW 505.00; API SL/CF, MB 229.1

Пакување:         1л. 4л. 5л. 60л. 208л.


Description

Полусинтетичко масло со одличен квалитет и погодно за бензински и дизел мотори кои придонесува за поекономична потрошувачка на гориво

Стандарди:        ACEA A3/B4-04 VW 505.00; API SL/CF, MB 229.1

Пакување:         1л. 4л. 5л. 60л. 208л.