Телефон: 02/3215-558 // Факс: 02/3215-549 // Е-маил: info@top-system.com.mk

PRIMUS DXM 5W-40

Масло со високи перформанси на ниска ликвидност на масло за патнички возила со бензински и дизел мотори, односно нова генерација (Low Saps) со филтер за задржување на честички или без филтер (DFP и CC).

Стандарди:        ACEA A3/B3/B4, C3-07 VW 502 00/505 00/505 01, BMW Longlife-04, MB 229.51; PORSCHE

Пакување:         1л. 5л. 60л. 208л.


Description

Масло со високи перформанси на ниска ликвидност на масло за патнички возила со бензински и дизел мотори, односно нова генерација (Low Saps) со филтер за задржување на честички или без филтер (DFP и CC).

Стандарди:        ACEA A3/B3/B4, C3-07 VW 502 00/505 00/505 01, BMW Longlife-04, MB 229.51; PORSCHE

Пакување:         1л. 5л. 60л. 208л.