Телефон: 02/3215-558 // Факс: 02/3215-549 // Е-маил: info@top-system.com.mk

EXIOS FSL 5W-30

100% синтетичко  масло, погодно за бензински и дизел мотори. Специјално дизајнирани за турбо мотори, интеркулер, со директно вбризгување или common rail вбризгување и мотори со системи за обработка со издувните филтри за честички (DPF)

API: SN/CF ACEA C3, A3/B4, MB 229.31/229.51, BMW Longlife-04, VW 502.00/ 505.00, GM dexos2


Description

100% синтетичко  масло, погодно за бензински и дизел мотори. Специјално дизајнирани за турбо мотори, интеркулер, со директно вбризгување или common rail вбризгување и мотори со системи за обработка со издувните филтри за честички (DPF)

API: SN/CF ACEA C3, A3/B4, MB 229.31/229.51, BMW Longlife-04, VW 502.00/ 505.00, GM dexos2