Телефон: 02/3215-558 // Факс: 02/3215-549 // Е-маил: info@top-system.com.mk

EXIOS HM 15W-40

Масло со висок квалитет погодно за сите бензиски и дизел мотори. Се препорачува да се користи кај возила кои имаат надминато 100.000 км

Стандарди: API: SL/CF, ACEA A3/B4, MB 229.1, VW 501.01/505.00

Пакување: 1л. 4л. 205л.


Description

Масло со висок квалитет погодно за сите бензиски и дизел мотори. Се препорачува да се користи кај возила кои имаат надминато 100.000 км

Стандарди: API: SL/CF, ACEA A3/B4, MB 229.1, VW 501.01/505.00

Пакување: 1л. 4л. 205л.