Телефон: 02/3215-558 // Факс: 02/3215-549 // Е-маил: info@top-system.com.mk

EXIOS SL 10W-40

Полу-синтетичко повеќевискозно масло специјално формулиран за подмачкување на сите патнички возила со катализатор или со мотор со повеќе вентили, за  бензински и дизел мотори со или без компресор (турбо) и атмосферски гас (LPG). Обезбедува високи перформанси и заштита во сите временските услови.

Стандарди: API: SL/CF, ACEA A3/B3/B4, MB 229.1, VW 501.1/505.00

Пакување: 1л. 4л. 205л.


Description

Полу-синтетичко повеќевискозно масло специјално формулиран за подмачкување на сите патнички возила со катализатор или со мотор со повеќе вентили, за  бензински и дизел мотори со или без компресор (турбо) и атмосферски гас (LPG). Обезбедува високи перформанси и заштита во сите временските услови.

Стандарди: API: SL/CF, ACEA A3/B3/B4, MB 229.1, VW 501.1/505.00

Пакување: 1л. 4л. 205л.