EXIOS VW 0W-20

Од брендот WEG, Top-system ви го претставува специјализираниот лубрикант за бензиски и дизел мотори, со или без турбо EXIOS VW 0W-20 ОПИС Лубрикантот за мотори EXIOS VW 0W20 е целосно синтетички, специјален лубрикант за бензински и дизел мотори, со или без турбо. Се користи само кај мотори за кои е потребен лубрикант VW 508.00 /