Diesel Biocide

Од брендот WEG, Top-system ви нуди драстичен фунгициден маслен адитив Антифриз и други хемиски течности Diesel Biocide ОПИС Драстичен маслен адитив со широк спектар на микро-организми развивани во биодизел гориво. Погоден за превенција и употреба кај сите резервоари за гориво независно од староста на технологијата. Однос за мешање 1:2000 литри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПАКУВАЊА: 12 x