Handex Cream

Од брендот WEG, Top-system ви нуди крема за чистење раце Лубрикант за генерална употреба Handex Cream ОПИС Крема за чистење на рацете, специјално формулирана перфектно и брзо да ги отстрани нечистотиите, во исто време ги омекнува, разубавува и заштитува рацете. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПАКУВАЊА: 4L;

Diesel Biocide

Од брендот WEG, Top-system ви нуди драстичен фунгициден маслен адитив Антифриз и други хемиски течности Diesel Biocide ОПИС Драстичен маслен адитив со широк спектар на микро-организми развивани во биодизел гориво. Погоден за превенција и употреба кај сите резервоари за гориво независно од староста на технологијата. Однос за мешање 1:2000 литри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПАКУВАЊА: 12 x

LPG Gas Lube Premium

Од брендот WEG, Top-system ви нуди екстремно активен адитив Лубрикант за генерална употреба LPG Gas Lube Premium ОПИС Екстремно активен адитив кој делува против недостаток од подмачкување и одговарачко разладување во возилото кое употребува ТНГ како алтернативно гориво, сведувајќи ги на минимум абењето на вентилите и нивните лежишта. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПАКУВАЊА: 12 x 1L;