TURBO HD TO-4 10W, 30W, 50W

Од брендот WEG, Top-system ви нуди моноградно масло дизајнирано со специјални адитиви за мешовита употреба кај градежна механизација Лубрикант за автоматски трансмисија и градежна механизација TURBO HD TO-4 10W, 30W, 50W ОПИС Моноградно масло дизајнирано со специјални адитиви за мешовита употреба кај градежна механизација. Препорачано за употреба кај погонски системи, потопени диск сопирачки, и диференцијали.

HYDROFLUID Central Hydraulic Fluid

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирана синтетичка течност со високи перформанси Лубрикант за автоматски трансмисија и градежна механизација HYDROFLUID Central Hydraulic Fluid ОПИС Синтетичко масло со високи перформанси за употреба кај модерни агрегати на возила. Специјално дизајнирано за хидраулични системи кај автомобилска индустрија. Препорачано за употреба при екстремни услови со гарантирани перформанси во опсег

ATF VI

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирана течност за автоматски трансмисии базирана на специјална селекција од синтетички базни масла Лубрикант за менувачки кутии ATF VI ОПИС Полу-синтетичко трансмисионо масло погодно за повеќето автоматски трансмисии, спојки, системи за управување кај патнички автомобили, комерцијални камиони и механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОДОБРЕНИЈА: GM Dexron VI, GM DEXTRON IID/IIE/IIIG/IIIH/TASA; MB

ATF DX III

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано полусинтетичко трансмисионо масло погодно за најголем дел автоматски трансмисии Лубрикант за менувачки кутии ATF DX III ОПИС Полу-синтетичко трансмисионо масло погодно за најголем дел автоматски трансмисии, спојки, системи за управување кај патнички автомобили, комерцијални камиони и механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОДОБРЕНИЈА: GM DEXTRON III-G/-H; Ford MERCON; MAN 339 Z1/Z2