Grease Cotton

Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум Маст за возила и индустрија Grease Cotton ОПИС Повеќенаменска маст на база на Литиум со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви). Погодна за употреба кај високи оптеретувања. Препорачана за целосна индустриска употреба (лежишта итн.) работна температура од -30° C до +130° С. ДОПОЛНИТЕЛНИ

Grease BNT-2

Од брендот WEG, Top-system ви нуди нетопителна маст на база на бентонит Маст за возила и индустрија Grease BNT-2 ОПИС Нетопителна маст на база на бентонит за лежишта со ниски брзини и високи температурни работни услови. Континуирана работна температура над +260° С. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51825 K2N К-20; ISO LB/GCПАКУВАЊА: 15Kg; 180Kg;

Molygrease LS-2 (MoS2)

Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум Маст за возила и индустрија Molygrease LS-2 (MoS2) ОПИС Висококвалитетна маст на база на Литиум засилена со Молибден Дисулфат (MoS2). Препорачана за управувачки системи, амортизери, завојни запчаници, зглобови кај автомобили, камиони, земјоделска механизација, теренски возила, рударска опрема итн. (црна боја). Работна температура од

Grease Lithium Complex 3

Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум Маст за возила и индустрија Grease Lithium Complex 3 ОПИС Висококвалитетна комплексна маст на база на Литиум со восока водена отпорности адитиви за Ектремни Притисоци (ЕП адитиви). Препорачана за подмачкување на лежишта кои работат при високи температури и големи брзини. Работна температура од

Grease Lithium LS-00

Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум Маст за возила и индустрија Grease Lithium LS-00 ОПИС Повеќенаменска маст на база на Литиум со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви). Погодна целосна индустриска употреба (лежишта итн.) и системи за централно подмачкување кај возилата. Работна температура од -30° С до +130° С.

Grease Lithium LS-EP1, LS-EP2, LS-EP3

Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум Маст за возила и индустрија Grease Lithium LS-EP1, LS-EP2, LS-EP3 ОПИС Повеќенаменска маст на база на Литиум со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви). Погодна за работа кај зголемени оптоварувања. Препорачана за целосна индустриска употреба (лежишта итн.). Работна температура од -30° С до

Grease Lithium LS-2, LS-3

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна маст на база на Литиум Маст за возила и индустрија Grease Lithium LS-2, LS-3 ОПИС Повеќенаменска маст на база на Литиум со одлични антиоксидативни својства како и одлични својства против абење и водено испирање. Погодна за подмачкување на автомобилски лежишта и општа индустриска употреба. Работна температура од -30°

Grease WS-3 (Calcium)

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна маст на база на Калциум Маст за возила и индустрија Grease WS-3 (Calcium) ОПИС Висококвалитетна маст на база на Калциум со извонредна заштита од испирање за општа употреба и подмачкување на шасии во високо влажни средини. Работна температура од -20° С до +70° С. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ISO

UNIVERSAL Agri 20W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно супер тракторско универзално масло (STOU) за земјоделска механизација од секоја категорија Лубрикант за земјоделска механизација UNIVERSAL Agri 20W-40 ОПИС Висококвалитетно супер тракторско универзално масло (STOU) за земјоделска механизација од секоја категорија. Погодна за употреба во менувачки кутии, конвертори на вртежен момент, погонска трансмисија, хидраулични системи, крајна трансмисија, водени

UNIVERSAL Agri 15W-40

 Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно супер тракторско универзално масло (STOU) за земјоделска механизација од секоја категорија Лубрикант за земјоделска механизација UNIVERSAL Agri 15W-40 ОПИС Висококвалитетно супер тракторско универзално масло (STOU) за земјоделска механизација од секоја категорија. Погодна за употреба во менувачки кутии, конвертори на вртежен момент, погонска трансмисија, хидраулични системи, крајна трансмисија, водени