EXTRA 4T 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T 10W-40 ОПИС Висококвалитетно мултиградно масло за мотоцикли со 4-тактни агрегати. Овозможува лубрикантска заштита на агрегатот и неверојатни својства на спојката. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API SЈ; JASO МА2ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

EXTRA 4T SYN 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T SYN 10W-40 ОПИС Премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли, дизајнирано за агрегати со голема излезна моќност. Обезбедува оптимални перформанси на спојката, високо ниво на подмачкување и заштита од абење на менувачката кутија. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

SEMI MIX 2T

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано висококвалиететно полусинтетичко масло за двотактни агрегати Лубрикант за агрегати SEMI MIX 2T ОПИС Висококвалиететно полу-синтетичко масло за двотактни агрегати. Ги исполнува најсложените јапонски ЈАЅО спецификации. Овозможува екстремно ниско ниво на издувни гасови и помага при редукција на наслаги во комората за согорување. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API TC; JASO

MIX 2T

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати Лубрикант за агрегати MIX 2T ОПИС Висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати, дизајнирано да ги намали наслагите во комората за согорување. Препорачано за употреба кај сите двотактни мотори со систем со пред-мешање и систем за инјектирање на гориво. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API TA/TB; JASO