GEAR Oil 80W, 90W, 140W, 250W

Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија Лубриканти за менувачки кутии GEAR Oil 80W, 90W, 140W, 250W ОПИС Висококвалитетно минерално масло за автомобилски менувачи, погодно за автомобилски менувачки кутии кои немаат потрееба од адитиви за екстремни притисици (ЕП адитиви). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-1ОДОБРЕНИЈА: MIL-2105ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 4

GEAR EP 80W

Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија Лубриканти за менувачки кутии GEAR EP 80W ОПИС Подобрено минерално масло за автомобилски менувачи, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии и диференцијали кои имаат барање за ова ниво на перформанси. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4ОДОБРЕНИЈА: MIL-2105ПАКУВАЊА:

GEAR EP 80W-90

Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија Лубриканти за менувачки кутии GEAR EP 80W-90 ОПИС Подобрено минерално автомобилски менувачко масло, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии и диференцијали кои имаат барање за ова ниво на перформанси. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4ОДОБРЕНИЈА: MIL-2105ПАКУВАЊА: 20L;

GEAR HYPO 85W-140

 Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија Лубриканти за менувачки кутии GEAR HYPO 85W-140 ОПИС Подобрено минерално менувачко масло за автомобилска трансмисија, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии, странични менувачки кутии, крајни погони и диференцијали кои бараат ова ниво на перформанси. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

GEAR HYPO 80W-90

Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија Лубриканти за менувачки кутии GEAR HYPO 80W-90 ОПИС Подобрено минерално менувачко масло за автомобилска трансмисија, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии, странични менувачки кутии, крајни погони и диференцијали кои бараат ова ниво на перформанси. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

GEAR LS 85W-90

Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано мултиградно менувачко масло за осовини Лубриканти за менувачки кутии GEAR LS 85W-90 ОПИС Мултиградно менувачко масло за осовини со диференцијали опремени со LS (ЛС – лимитирано пролизгување) дискови. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5 LSОДОБРЕНИЈА: MIL-L-2105D; ZF TE-ML-05C/12C/16EПАКУВАЊА: 16 x 1L; 20L; 205L;

GEAR SYN LS 75W-140

Од брендот WEG, Top-system ви нуди синтетичко менувачко масло со високи перформанси за трансосовини и хипоидни запчаници Лубриканти за менувачки кутии GEAR SYN LS 75W-140 ОПИС Синтетичко менувачко масло со високи перформанси за трансосовини и хипоидни запчаници со или без LS (ЛС – лимитирано пролизгување) перформанси при големи оптеретувања. Нуди одлична заштита од смолкување и

GEAR SEMI 75W-80

Од брендот WEG, Top-system ви нуди полу-синтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии, за менувачки кутии на возила од ПСА групацијата Лубриканти за менувачки кутии GEAR SEMI 75W-80 ОПИС Полу-синтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии, дизајнирано за употреба кај менувачките кутии на возилата од ПСА групацијата. Нуди одлична заштита од абење, ЕП перформанси (Екстра Притисок Перформанси)

GEAR SEMI 75W-90

Од брендот WEG, Top-system ви нуди полу-синтетичко менувачко масло за трансмисии и осовини за трансмисии со побарувања од GL-5 Лубриканти за менувачки кутии GEAR SEMI 75W-90 ОПИС Полу-синтетичко менувачко масло за трансмисии и осовини за трансмисии кое има побарувања од GL-5 ниво на перформанси, хипоидни запчаници, погонски осовини и погонски дискови. Нуди заштита од абење

SYNGEAR MT 75W-85

Од брендот WEG, Top-system ви нуди синтетичко менувачко масло со голема економичност Лубриканти за менувачки кутии SYNGEAR MT 75W-85 ОПИС Синтетичко менувачко масло со голема економичност на потрошувачката на гориво кое нуди зголемени перформанси на менувачката кутија кај патничките автомобили, поради ниска вискозност. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5ОДОБРЕНИЈА: MB 235.7; ZF-TE ML 18; Alfa Romeo;