Industrial Gear ISO 68, 100, 150, 220, 320, 460, 680, 1000

Од брендот WEG, Top-system ви претставува лубрикант за индустриски менувачи со ЕП адитиви Индустриски лубриканти за менувачи Industrial Gear ISO 68, 100, 150, 220, 320, 460, 680, 1000 ОПИС Масло за индустриски менувачи со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви) овозможува одлично подмачкување под услови на екстремно високи оптеретувања. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51517 part III

Hydraulic CS ISO 68, 100, 150, 220, 320, 460

Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетно минерално масло Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic CS ISO 68, 100, 150, 220, 320, 460 ОПИС Висококвалитетно минерално масло за употреба кај циркулациони системи и хидраулични системи со полесни оптеретувања. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51806 VCL; DIN 51517 part IОДОБРЕНИЈА: ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Hydraulic ZF ISO 46, 68

Од брендот WEG, Top-system ви претставува, висококвалитетно масло без Цинк Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic ZF ISO 46, 68 ОПИС Висококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи без Цинк со одлични антифрикциони својства, погодно за употреба при високи оптеретувања. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51524 HLP Part II; ISO 6743/4 HMОДОБРЕНИЈА: MIL-H-24459; Denison HF-0,

Hydraulic Special HI ISO 32, 46, 68, 100

Од брендот WEG, Top-system ви претставува, со висок индекс на вискозност, препорачан за употреба при екстремни работни услови Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic Special HI ISO 32, 46, 68, 100 ОПИС Висококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи со висок индекс на вискозност, препорачано за употреба при екстремни работни услови. Овозможува одлични антифрикциони

Hydraulic HI ISO 32, 46, 68, 100

Од брендот WEG, Top-system ви претставува, за заштита од рѓа, оксидација и абење Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic HI ISO 32, 46, 68, 100 ОПИС Висококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи при ниски и високи притисоци овозможувајќи заштита од рѓа, оксидација и абење. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51524 Part II HLP; ISO

TURBO Plus C7 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло за HDD/SHPD мотори дизајнирано за тешки возила Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 20W-50 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возила и градежна механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4/SL; ACEA E7, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.3/229.1; Mack EO-N; MAN M3275-1; Volvo VDS-3; Renault

TURBO Plus C7 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло со високи перформанси за HDD/SHPD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 15W-40 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возиал и градежна механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 норми како и за агрегати со ЕУРО 4 и

TURBO Plus C8 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува врвно синтетичко “mid SAPS” масло за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C8 15W-40 ОПИС Врвно синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, дизајнирано според VOLVO VDS-4 спецификации за агрегати со системи со DPF филтри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4/SN; ACEA E7, E9ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-4; Mack EO-O Premium

TURBO Plus C9 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува полусинтетичко моторно масло дизајнирано за тешки возила (HDD) и офроуд механизација Лубрикант за мотори TURBO Plus C9 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло со супер високи перформанси развивано за тешки возила (HDD) и механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 и ЕУРО 4 норми без DPF филтри.

TURBO Plus RX 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува лубрикант со ултра високи перформанси за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus RX 10W-40 ОПИС Синтетичко моторно масло со ултра високи перформанси, за HDD агрегати. Развивано за агрегати со EGR и SCR системи за третман на издувни гасови, со продолжени сервисни интервали. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО