EXTRA 4T 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T 10W-40 ОПИС Висококвалитетно мултиградно масло за мотоцикли со 4-тактни агрегати. Овозможува лубрикантска заштита на агрегатот и неверојатни својства на спојката. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API SЈ; JASO МА2ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

EXTRA 4T SYN 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли Лубрикант за агрегати EXTRA 4T SYN 10W-40 ОПИС Премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли, дизајнирано за агрегати со голема излезна моќност. Обезбедува оптимални перформанси на спојката, високо ниво на подмачкување и заштита од абење на менувачката кутија. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ