Transformer Oil

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетен лубрикант за трансформатори и електрични прекинувачи Индустриски лубрикант за пренос на топлина Transformer Oil ОПИС Специјално масло за трансформатори и електро изменувачи. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: IEC 296 class II; BS 148; VDE 0370 class AПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Transtherm A

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно масло погодно за системи за пренос на топлина Индустриски лубрикант за пренос на топлина Transtherm A ОПИС Висококвалитетно масло погодно за системи за пренос на топлина со работни температури кои преминуваат 320° С. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПАКУВАЊА: 20L; 205L;