GEAR SEMI 75W-80

Од брендот WEG, Top-system ви нуди полу-синтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии, за менувачки кутии на возила од ПСА групацијата Лубриканти за менувачки кутии GEAR SEMI 75W-80 ОПИС Полу-синтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии, дизајнирано за употреба кај менувачките кутии на возилата од ПСА групацијата. Нуди одлична заштита од абење, ЕП перформанси (Екстра Притисок Перформанси)