Brake Fluid DOT 4

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна синтетичка течност за сопирачки Антифриз и други хемиски течности Brake Fluid DOT 4 ОПИС Висококвалитетна синтетичка течност за сопирачки за употтреба кај сите модерни возила со систем на сопирање со дискови. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: SAE J1704; ISO 4925 Class 4; FMVSS 116 DOT 4ПАКУВАЊА: 30 x 250mL; 16