TURBO Plus C7 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло за HDD/SHPD мотори дизајнирано за тешки возила Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 20W-50 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возила и градежна механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4/SL; ACEA E7, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.3/229.1; Mack EO-N; MAN M3275-1; Volvo VDS-3; Renault

TURBO Plus C7 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло со високи перформанси за HDD/SHPD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 15W-40 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возиал и градежна механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 норми како и за агрегати со ЕУРО 4 и

TURBO Plus C8 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува врвно синтетичко “mid SAPS” масло за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C8 15W-40 ОПИС Врвно синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, дизајнирано според VOLVO VDS-4 спецификации за агрегати со системи со DPF филтри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4/SN; ACEA E7, E9ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-4; Mack EO-O Premium

TURBO Plus C9 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува полусинтетичко моторно масло дизајнирано за тешки возила (HDD) и офроуд механизација Лубрикант за мотори TURBO Plus C9 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло со супер високи перформанси развивано за тешки возила (HDD) и механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 и ЕУРО 4 норми без DPF филтри.