Turbine Oil ISO 46, 68, 100

Од брендот WEG, Top-system висококвалитетно масло за подмачкување кај парни турбини Индустриски лубрикант за турбини Turbine Oil ISO 46, 68, 100 ОПИС Висококвалитетно масло за подмачкување кај парни турбини со одлична водена демулзибивност како и својства против корозија и пенење. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51515; DIN 51506 VC; DIN 51517 part I; AGMA R&O; GM LTP-SM