White Oil 15

Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетен лубрикант за фармацевтска и прехрамбена индустрија Индустриски лубриканти – бели масла White Oil 15 ОПИС Бело масло од фармацевтска класа за прехрамбена и фармацевтска индустрија. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: US FDA 178. 3620AПАКУВАЊА: 20L; 205L;