Handex Cream

Од брендот WEG, Top-system ви нуди крема за чистење раце Лубрикант за генерална употреба Handex Cream ОПИС Крема за чистење на рацете, специјално формулирана перфектно и брзо да ги отстрани нечистотиите, во исто време ги омекнува, разубавува и заштитува рацете. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПАКУВАЊА: 4L;