Од брендот WEG, Top-system ви претставува мултиградно моторно масло за сите сезони

Лубрикант за мотори SUPER 20W-50

ОПИСМултиградно моторно масло за сите сезони препорачано за употреба кај бензински и дизел агрегати со стара технологија.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CD/SF

ПАКУВАЊА: 16 х 1L; 4 x 4L; 18L; 205L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *