TURBO Plus C7 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло за HDD/SHPD мотори дизајнирано за тешки возила Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 20W-50 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возила и градежна механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4/SL; ACEA E7, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.3/229.1; Mack EO-N; MAN M3275-1; Volvo VDS-3; Renault

SUPER 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува мултиградно моторно масло за сите сезони Лубрикант за мотори SUPER 20W-50 ОПИС Мултиградно моторно масло за сите сезони препорачано за употреба кај бензински и дизел агрегати со стара технологија. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CD/SF ПАКУВАЊА: 16 х 1L; 4 x 4L; 18L; 205L

TURBO MX 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетно мултиградно минерално моторно масло за дизел агрегати Лубрикант за мотори TURBO MX 20W-50 ОПИС Високо квалитетно мултиградно минерално моторно масло , погодно за употреба кај дизел агрегати со и без турбо полнач, за сите сезони. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CG-4/SJ; ACEA E2, A3/B3, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.1/229.1; MAN M271;