TURBO MX 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетно мултиградно минерално моторно масло за дизел агрегати Лубрикант за мотори TURBO MX 20W-50 ОПИС Високо квалитетно мултиградно минерално моторно масло , погодно за употреба кај дизел агрегати со и без турбо полнач, за сите сезони. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CG-4/SJ; ACEA E2, A3/B3, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.1/229.1; MAN M271;

TURBO MX 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетно мултиградно минерално моторно масло за дизел агрегати Лубрикант за мотори TURBO MX 15W-40 ОПИС Високо квалитетно мултиградно минерално моторно масло , погодно за употреба кај дизел агрегати со и без турбо полнач, за сите сезони. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CG-4/SJ; ACEA E2, A3/B3, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.1/229.1; MAN M271;