TURBO Plus C7 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло со високи перформанси за HDD/SHPD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 15W-40 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возиал и градежна механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 норми како и за агрегати со ЕУРО 4 и

TURBO Plus C8 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува врвно синтетичко “mid SAPS” масло за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C8 15W-40 ОПИС Врвно синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, дизајнирано според VOLVO VDS-4 спецификации за агрегати со системи со DPF филтри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4/SN; ACEA E7, E9ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-4; Mack EO-O Premium

TURBO MX 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетно мултиградно минерално моторно масло за дизел агрегати Лубрикант за мотори TURBO MX 15W-40 ОПИС Високо квалитетно мултиградно минерално моторно масло , погодно за употреба кај дизел агрегати со и без турбо полнач, за сите сезони. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CG-4/SJ; ACEA E2, A3/B3, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.1/229.1; MAN M271;

EXIOS HM 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за бензиски и дизел мотори на патнички возила и лесни комерцијални возила Лубрикант за мотори EXIOS HM 15W-40 ОПИС Мултиградно моторно масло за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4; API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; vw 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х