TURBO Plus C8 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува врвно синтетичко “mid SAPS” масло за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C8 15W-40 ОПИС Врвно синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, дизајнирано според VOLVO VDS-4 спецификации за агрегати со системи со DPF филтри. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4/SN; ACEA E7, E9ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-4; Mack EO-O Premium