Од брендот WEG, Top-system ви претставува врвно синтетичко “mid SAPS” масло за HDD мотори

Лубрикант за мотори TURBO Plus C8 15W-40

ОПИСВрвно синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, дизајнирано според VOLVO VDS-4 спецификации за агрегати со системи со DPF филтри.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4/SN; ACEA E7, E9
ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-4; Mack EO-O Premium Plus; MB 228.31; Renault RLD-3; Cummins CES 20081; MAN M3575; DDC PGOS 93K218; Deutz DQC IV-10LA; JASO DH-2; MTU Typa 2; Caterpillar ECF-3; Scania Low Ash
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *