Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за бензиски и дизел мотори на патнички возила и лесни комерцијални возила

Лубрикант за мотори EXIOS HM 15W-40

ОПИСМултиградно моторно масло за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4; API SL/CF
ОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; vw 501.01/505.00
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *