Од брендот WEG, Top-system ви претставува повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво

Лубрикант за мотори EXIOS GT 15W-50

ОПИСПовеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво од најнова генерација, дизајнирано за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4; API SL/CF
ОДОБРЕНИЈА:
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *