EXIOS GT 15W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво Лубрикант за мотори EXIOS GT 15W-50 ОПИС Повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво од најнова генерација, дизајнирано за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ