EXIOS GT 15W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво Лубрикант за мотори EXIOS GT 15W-50 ОПИС Повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво од најнова генерација, дизајнирано за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

EXIOS HM 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за бензиски и дизел мотори на патнички возила и лесни комерцијални возила Лубрикант за мотори EXIOS HM 15W-40 ОПИС Мултиградно моторно масло за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4; API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; vw 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х

EXIOS SL 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комбиња Лубрикант за мотори EXIOS SL 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Погодно и за употреба кај возила со вграден плински уред (ТНГ). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4, API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; VW 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х