TURBO Plus C9 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува полусинтетичко моторно масло дизајнирано за тешки возила (HDD) и офроуд механизација Лубрикант за мотори TURBO Plus C9 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло со супер високи перформанси развивано за тешки возила (HDD) и механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 и ЕУРО 4 норми без DPF филтри.

TURBO Plus RX 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува лубрикант со ултра високи перформанси за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus RX 10W-40 ОПИС Синтетичко моторно масло со ултра високи перформанси, за HDD агрегати. Развивано за агрегати со EGR и SCR системи за третман на издувни гасови, со продолжени сервисни интервали. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО

TURBO Plus SC3 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа Лубрикант за мотори TURBO Plus SC3 10W-40 ОПИС Моторно масло на синтетичка основа развивано за тешки дизел агрегати кои работат при енормно тешки услови на работа. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 3, ЕУРО 4, ЕУРО 5 норми.

TURBO Plus LA 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа Лубрикант за мотори TURBO Plus LA 10W-40 ОПИС Квалитетно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво, развивано за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа. Препорачани за употреба кај агрегати со ЕУРО 5

EXIOS SL 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комбиња Лубрикант за мотори EXIOS SL 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Погодно и за употреба кај возила со вграден плински уред (ТНГ). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4, API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; VW 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х