TURBO Plus RX 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува лубрикант со ултра високи перформанси за HDD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus RX 10W-40 ОПИС Синтетичко моторно масло со ултра високи перформанси, за HDD агрегати. Развивано за агрегати со EGR и SCR системи за третман на издувни гасови, со продолжени сервисни интервали. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО