Од брендот WEG, Top-system ви претставува лубрикант со ултра високи перформанси за HDD мотори

Лубрикант за мотори TURBO Plus RX 10W-40

ОПИССинтетичко моторно масло со ултра високи перформанси, за HDD агрегати. Развивано за агрегати со EGR и SCR системи за третман на издувни гасови, со продолжени сервисни интервали. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 3, ЕУРО 4, ЕУРО 5 норми.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4; ACEA E4, E7
ОДОБРЕНИЈА: MB 228.5; MAN M3277; Scania LDF-2; Volvo VDS-3; Renault VI RLD-2; MTU Type 3; Cummins CES 20076/20277; Mack EOM+; Caterpillar ECF-1/2a; Deutz DQC II-10; Global DHD-1
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *