Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа

Лубрикант за мотори TURBO Plus SC3 10W-40

ОПИСМоторно масло на синтетичка основа развивано за тешки дизел агрегати кои работат при енормно тешки услови на работа. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 3, ЕУРО 4, ЕУРО 5 норми. Исто така погодно за употреба кај агрегати со и без катализатор на издувни гасови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CF; ACEA E4-12, E7-12
ОДОБРЕНИЈА: MB 228.5; MAN M3277; Scania LDF-3; Volvo VDS-3; Renault VI RLD-2/RXD; Mack EO-N;
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *