Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа

Лубрикант за мотори TURBO Plus LA 10W-40

ОПИСКвалитетно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво, развивано за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа. Препорачани за употреба кај агрегати со ЕУРО 5 и ЕУРО 6 норми и агрегати без DPF филтри и катализатори за издувни гасови. Овој лубрикант е од групата „low SAPS“ (ниско ниво на сулфурен прав, фосфор и сулфур).
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4; ACEA E6-12, E7-12
ОДОБРЕНИЈА: Volvo VDS-3; Mack EO-N; Renault VI RLD-2; MB 228.51; MAN M3477, M3271-1; Deutz DQC IV-10LA; DAF Long Drain; Renault VI RXD/RGD; MTU Type 3.1; JASO DH-2; Cummins CES 20076/20277
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *