Од брендот WEG, Top-system ви претставува масло за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа

Лубрикант за мотори TURBO Plus LA 5W-30

ОПИСКвалитетно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориви, развивано за тешки дизел агрегати при енормно тешки услови за работа. Препорачани за употреба кај агрегати со ЕУРО 5 и ЕУРО 6 норми и агрегати без DPF филтри и катализатори за издувни гасови. Овој лубрикант е од групата „low SAPS“ (ниско ниво на сулфурен прав, фосфор и сулфур).
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CJ-4; ACEA E4-12, E6-12, E7-12, E9-12
ОДОБРЕНИЈА: MB 228.31/228.51; Scania LDF-4, Low Ash; Volvo VDS-4; Renault VI RLD-3; Mack EO-O Premium Plus; MAN M3677, M3477, M3575, M3271-1; MTU Type 3.1; Deutz DQC IV-10LA; Cummins CES 20081; Caterpillar ECF-3; Detroit Diesel 93K218
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *