Од брендот WEG, Top-system ви претставува збогатено мултиградно моторно масло со минерална основа за дизел и бензиски мотори

Лубрикант за мотори TURBO S-3 30W

ОПИСЗбогатено мултиградно моторно масло со минерална основа препорачано за употреба за сите услови на работа идеално за агрегати со турбо полнач.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CF, CD/SF
ОДОБРЕНИЈА: MB 228.00; MAN M270; Volvo VDS; MIL-L-2104E; Caterpillar Series 3 TO-2; Ford ESE M2C121-A; Komatsu
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 4 x 4L; 20L; 205L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *