TURBO S-3 30W

Од брендот WEG, Top-system ви претставува збогатено мултиградно моторно масло со минерална основа за дизел и бензиски мотори Лубрикант за мотори TURBO S-3 30W ОПИС Збогатено мултиградно моторно масло со минерална основа препорачано за употреба за сите услови на работа идеално за агрегати со турбо полнач. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CF, CD/SFОДОБРЕНИЈА: MB 228.00; MAN

TURBO S-3 10W, 40W, 50W

Од брендот WEG, Top-system ви претставува збогатено мултиградно моторно масло со минерална основа за дизел и бензиски мотори Лубрикант за мотори TURBO S-3 10W, 40W, 50W ОПИС Збогатено мултиградно моторно масло со минерална основа препорачано за употреба за сите услови на работа идеално за агрегати со турбо полнач. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CF, CD/SFОДОБРЕНИЈА: MB