TURBO Plus C9 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува полусинтетичко моторно масло дизајнирано за тешки возила (HDD) и офроуд механизација Лубрикант за мотори TURBO Plus C9 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло со супер високи перформанси развивано за тешки возила (HDD) и механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 и ЕУРО 4 норми без DPF филтри.