EXIOS GT 15W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво Лубрикант за мотори EXIOS GT 15W-50 ОПИС Повеќетипно масло со високи перформанси и зголемена економичност на потрошувачката на гориво од најнова генерација, дизајнирано за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

EXIOS HM 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за бензиски и дизел мотори на патнички возила и лесни комерцијални возила Лубрикант за мотори EXIOS HM 15W-40 ОПИС Мултиградно моторно масло за бензински и дизел агрегати кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4; API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; vw 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х

EXIOS SL 10W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комбиња Лубрикант за мотори EXIOS SL 10W-40 ОПИС Полусинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Погодно и за употреба кај возила со вграден плински уред (ТНГ). ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4, API SL/CFОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; VW 501.01/505.00ПАКУВАЊА: 16 х

EXIOS FSL 5W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали Лубрикант за мотори EXIOS FSL 5W-40 ОПИС Синтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивано за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови вклучувајќи и DPF

EXIOS FSL 5W-30

Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови, вклучувајќи и PDF филтри Лубрикант за мотори EXIOS FSL 5W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивано за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови

EXIOS ULTRA 5W-30

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализиран лубрикант за употреба во бензиски и дизел мотори, со и без турбо полнач Лубрикант за мотори EXIOS ULTRA 5W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, за патнички автомобили и лесни комерцијални

EXIOS TMF 5W-30

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализиран лубрикант за оптимално ладно стартување, ниска потрошувачка на масло и минимална емисија на издувни гасови Лубрикант за мотори EXIOS TMF 5W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивани агрегати опремени со системи за третман на издувни гасови, вклучително

EXIOS ECO 5W-20

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализиран лубрикант за економичност на гориво – синтетичко моторно масло Лубрикантот за мотори EXIOS ECO 5W-20 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво развивано за да ги задоволи најновите Ford EcoBoost бензински агрегати. Исто така може да се употребува како масло со ACEA C5

EXIOS LLB 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант кој штеди гориво, препорачлив за бензински и дизел мотори, со или без турбо Лубрикантот за мотори EXIOS LLB 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на горивио за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, кај патнички автомобили и

EXIOS TXT 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, моторно масло со “mid SAPS”, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење Лубрикант за мотори EXIOS TXT 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, препорачано за употреба во бензински и дизел