Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови, вклучувајќи и PDF филтри

Лубрикант за мотори EXIOS FSL 5W-30

ОПИССинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивано за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови вклучувајќи и DPF филтри. Оптимално при ладен старт. Ниска потрошувачка на масло. Минимална емисија на издувни гасови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C3; API SN/CF
ОДОБРЕНИЈА: MB 229.51, 229.52, 226.5; BMW Longlife-04; VW 502.00/505.00/505.01; Renault 0700/0710; GM Dexos 2W 504.00/507.00; MB 229.51; BMW Longlife-04; Porsche C30
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *